Van Damme: Ndiqni shembullin e profetit Muhammed (Video)

SHPËRNDAJE

Aktori i njohur i Hollyvoodit, Jean Claud Van Damme ka folur se si në një moshë të shtyrë ka aritur të ruajë fizikun dhe në përgjithësi shëndetin.

Si këshillë për këtë ka marrur jetën e Pejgamberit Muhamedit sal-lAllahu alejhi ue sel-lem.

Ju sjellim një insert nga video ku ka folur për këtë çështje, të cilën ju ftojmë që ta përcjellni në linkun që do t’ua sjellim vetëm pak më poshtë. Allahu ju shpërbleftë me të mira në të dy botët: