TURNE NË FUTBOLL TË VOGËL PË NDERË TË RAHIM SAMIUT – KOMANDANT ZOGUT (FOTO)

SHPËRNDAJE

Klubi i Futbollit “Shemshova 1984” dhe FRI – Nëndega Shemshovë organizojnë turne humanitar në futboll të vogël për nder të të ndjerit Rahim Samiu – Komandant Zogu. Turneu do të fillojë më datë 16.07.2018 në fshatin Shemshovë.

Njoftimi i plotë:

“Njoftohen të gjithë sportdashësit se nga data 16.07.2018 më fshatin Shemshovë fillon turneu humanitar në futboll të vogël për nderë të Rahim Samiut – Komandant Zogut, organizuar nga K.F. SHEMSHOVA 1984 dhe FRI – NËNDEGA SHEMSHOVË.

Të gjithë të interesuarit për pjesmarrje në këtë eveniment sportiv, ekipet e tyre mund t’i paraqesin deri me datë 15.07.2018, në numrin e telefonit 070645 996″, shkruan në njoftim.