Skandaloze:Këndi i Lojrave në Strugë drejt shkatërrimit (FOTO)

SHPËRNDAJE

Këndi i Lojrave në afërsi të plazhit qendror të qytetit të Strugës që u ndërtua para tre vjetësh me donacion të një qytetari nga Turqia me origjinë nga Struga, po degradon nga dita në ditë.Duket se vandalëve dhe keqbërësve edhe një vend për rekrecion pa pagesë për fëmijët në Strugë duket se u pengon.Pothuajse të gjitha lojrat e vendosura aty janë shkatërruar apo janë drejt shkatërrimit .(Strugalajm.com)