“Shahini” ka për grua një super-femër, shikoni çka bën pas saj

SHPËRNDAJE

“Shahini” ka për grua një super-femër, shikoni çka bën pas saj

Aktori turk, Okan Şenozan u bë te publiku shqiptar i njohur me rolin e tij të Shahinit në serilai, Më Fal, përcjell ORAvip.

Ani pse i shtyrë në moshë, ai luajti nëpër seriale të ndryshme duke treguar talentin dhe mos lodhshmërinë e tij.

Edhe ka jeta private e tij, ai është shumë aktiv. Ai është i martuar dhe në krah ka një grua shumë të re. Shikoni çfarë bën ai pas saj.