SECURITY CC STRUGË – OFERTË SPECIALE – SIGURONI SHTËPIT DHE BIZNESET E JUAJA

SHPËRNDAJE

OFERTE SPECIALE / ALARM & KAMERA

Siguroni shtëpitë dhe bizneset tuaja në “Security CC”-Strugë ofertë e shkëlqyer

Security CC ju ofron sigurim per SHTEPITE dhe Lokalet tuaja, mbikqyrje me monitorim 24/7.

Gjithashtu me sezonin VEROR 2018 Security CC per cdo kontrate per shtepite dhe lokalet tuaj ofron ulje me 50% .

Security CC mbikqyr objektet dhe shtepite tuaja nga 5/7 here gjate nates,gjjthashtu dhe 24 ore ne dite me monitorim me ALARM,oferta vlen deri 20 GUSHT me 50% ulje te cmimeve per cdo kontrate

Per te gjithe ato qe duan te sigurojne SHTEPITE DHE OBJEKTE PRIVATE DHE AFARISTE,NA KONTAKTONI:

075/ 315 555

Respect SECURITY CC STRUGË – Skender Skenderi

STRUGË

OFERTE SPECIALE / ALARM & KAMERASiguroni shtëpitë dhe bizneset tuaja në “Security CC”-Strugë ofertë e…

Gepostet von SECURITY CC STRUGA am Dienstag, 10. Juli 2018