SHPËRNDAJE

Lionel Messi tashmë po dihet se është “baba” i futbollit. Bukuritë futbollistike që di t’i ofroi ky futbollist janë vërtetë të rrallë dhe të veçanta.

Paraqitja e mbrëmshme ndaj Celtas ishte një nga ato që Messin e dallojnë nga të tjerët.

Mjafton ta shikoni këtë asistim maestral për tu bindur të gjitha se Messi është njëshi.

Kur të gjithë pritnin diçka tjetër, Messi e gjeti Jordi Alban anipse para tij ishin plot nëntë futbollistë në fushë./Indeksonline/