Presidentja kroate feston, Putini vajton! (FOTO)

SHPËRNDAJE

Zvicra e shpartalloi Serbinë, ndaj shqipet tona meritojnë respekt sa t’jetë jeta! Kroacia Rusinë n’vilajet t’vetin, ndaj unë jam tifoze e kroatëve edhe njëherë më shumë…Krenare me presidenten dhe motivimin që reflekton, krenare edhe me fotografinë që Putini vajton./gj.ç.