Për këto të heshturit dhe të pafuqishmit – pushtetarët kërçovarë (VIDEO)

SHPËRNDAJE

Abdulla Sejdini

Mos ndoshta “punësimet partiake dhe familjare” në TE Osllome me kontrata 6 mujorshe (?) janë marrëveshje që ky, përbindëshi TE Osllome, të vazhdojë avazin e vjetër të helmimit të popullatës shqiptare të kësaj ane?

O pushtetar kërçovarë, përpara se të bëni ato “punësime” siguroheni që ky përbindësh helmues të plotson kushtet dhe standardet normale të funksionimit sepse, jeta e popullatës shqiptare e asaj ane është shumë më shumë se sa “punësimet partiake dhe familjare” që i bëni në dëm të tyre. /shigjeta.net/

E kështu NUK KA jetë për të gjithë!

Për këto të heshturit dhe të pafuqishmit – pushtetarët kërçovarëMos ndoshta “punësimet partiake dhe familjare” në TE…

Gepostet von Abdulla Sejdini am Dienstag, 12. Juni 2018