AKTUALE

TE REJA

Administrata publike e Maqedonisë do të mbetet pa rroga nëse nuk...

Nuk do të ketë rroga për administratorët publike të vendit nëse ata nuk regjistrohen në sistemin informatik. Institucionet kanë afat prej tre muajsh që...

Iran, gruaja maskohet si burrë për të hyrë në stadium

Në Iran femrat nuk lejohen të shkojnë në stadium dhe të shohin ndeshje futbolli. Por një grua e ka gjetur zgjidhjen dhe pasionin për...

MAQEDONI

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com