Njihuni me tri vajzat bukuroshe të Rambos

SHPËRNDAJE

Ato shkëlqyen në “Golden Globe” Tri vajzat e të famshëmit Sylvester Stallones shkëlqyen gjatë gala mbrëmjës në “Golden Globe” Sophia.Sistina dhe Scarlet Stallone, të veshura në ngjyrë të zezë arritën që të rrëmbenin vëmendjen në këtë event. Per t’i pare pamjet,shtyp poshte ne foto:

Por jo vetëm kaq, bukuroshet ndanë në ceremoninë e organizuar në Hollywood, ndanë edhe çmime, ndërsa paparacët nuk rreshtninsë fotografuari ato.