Në ‘Bit Pazar’ policia duke vrapuar vjedhësin, ai përplaset në makinë

SHPËRNDAJE

Në ‘Bit Pazar’ policia duke vrapuar vjedhësin, ai përplaset në makinë

Sapo ka ndodhur një vjedhje në një nga lokalet në’Bit Pazar’.

Policia pasi ka mbërritur në vend ngjarje për ta arrestuar vjedhësin, i njëjti ka tentuar të ik, ku dhe gjatë ikjes është përplasur me një makinë në lëvizje, e cila e ka futur nën rrota.

Një numër i madh i njerëzve janë mbledhur në vend ngjarje. Teksa pritet që të vijë ambulanca