NATO e fillon në gjuhën shqipe urimin për Vitin e Ri (Video)

SHPËRNDAJE

Aleanca Veri – Atlantike, NATO ka bërë një urim për vitin e ri, duke e thënë atë pjesë – pjesë, në gjuhët e të gjitha shteteve anëtare.

E veçanta e këtij urime për ne është se ai fillon në gjuhën shqipe. NATO duket se ka zgjedhur që kjo të bëhet në bazë të rendit alfabetik, dhe duke ditur se Shqipëria (Albania), si anëtare e kësaj aleance, është shtet me shkronjën e parë të alfabetit, atëherë urimi i NATO-s, ka nisur në shqip, transmeton gazetametro.net.

Në këtë urim për Vitin e Ri, të aleancës 29 anëtarshe, tregohet për përkushtimin e kësaj aleance ushtarako-politike, për të ruajtur paqen në botë, e veçanërisht në shtetet anëtare.

Are you NATO? Show it in your profile picture!

Show others that you are NATO too and change your profile picture – #WeAreNATO

Posted by NATO on Mittwoch, 2. August 2017