LAJMI FUNDIT/ STRUGA DHE RRETHINA 3 ORË PA RRYMË ELEKTRIKE, PA PARALAMËRIM

SHPËRNDAJE

Përshkak motit të keq i cili u paralajmërua për reshje të borës gjatë javës në vijim shkruan shigjeta.net. KOmuna e Strugës dhe rrethina gati 3 orë janë shkyqyr nga enerrgjia elektrike pa paralajmërim.

Nga kompania energjetike ende nuk ka asnji reagim se pse po ndodh kjo dukuri në Strugë por sipas gjitha gjasave moti i keq ka ndikuar që disa nga zonat ku janë prekur të ken patur defekte, njofton shigjeta.net