Kush po e fton në puthje gruan e Dautit, Lola Haradinajn (FOTO)

SHPËRNDAJE

Lola nuk ka bërë me dije se me çfarë merret kohëve të fundit, përveç rolit të zonjës së shtëpisë, ndaj bashkëshortit Dautit dhe dy fëmijëve.

Në njërën nga radiot lokale ajo është ftuar, se për çfarë rasti nuk ka dhënë asnjë detaj, por Lola sot është brenda emisionit që mban emrin ‘Kiss Kiss’, nga përmbajta e emrit ndoshta do përballet me pyetje provokuese. /Kosovarja/