SHPËRNDAJE

Ai lirisht mund të konsiderohet si djali me trupin më të bukur në Kosovë.

Quhet Besim Trena dhe është nga Ferizaj.

Ka fituar një sërë çmimesh vendore, rajonale e ndërkombëtare në bodybuilding.