Jepte lajmet e zhveshur, Eliona nuk i ndal provokimet (FOTO LAJM)

SHPËRNDAJE

Ajo u bë e njohur për publikun pasi u shfaq me gjoksin jashtë teksa prezantonte edicionin informativ në një televizion shkruan shigjeta.net

Sot Eliona Pitarka ka hequr dorë nga prezantimi dhe e shohim si pjesë të kastit të aktorëve në “2XL”, mirëpo duket se nuk ka hequr ende dorë nga provokimet.

Brunia simpatike shfaqet gjithmone ne Instagram shume terheqese si gjthmone.

Ju mund të shihni disa prej fotove të fundit në galerinë e mësipërme/shigjeta.net/