Ja emrat e Lëvizjes BESA që janë në kombinimet për funksionarë?!

SHPËRNDAJE

Sipas ndarjes së kulaçit qeveritar, Lëvizja BESA e Afrim Gashit do të ketë një ministri, edhe ate Ministrinë e Kulturës, dy poste zv/ministrash dhe një post të sekretarit shtetëror.

Burime për INA theksojnë se kjo parti do të ketë zv/ministra në Ministrinë e Arsimit dhe Ministrinë e Jashtme, ndërsa postin e sekretarit shtetëror në Ministrinë e Drejtësisë. Kryetari i kësaj partie, Afrim Gashi theksoi se tani për tani diskutohet për postin e ministrit të Kulturës dhe se do të jetë një emër adekuat me “bekgraund” të pasur intelektual. Nga ana tjetër në lojë janë edhe funksione të tjera dhe se siç mësohet jozyrtarisht kësaj partie do ti takojnë më

shumë se 20 drejtori. Sa i përket kuadrove që pritet të jenë në lojë për tu emëruar, kryesisht do të vijnë nga radhët e kryesisë qendrore, ku bëjnë pjesë këto emra si më poshtë, por që një pjesë e tyre janë edhe kandidatë potencialë:

Admirim Aliti

Arben Labënishti

Bejtullah Demiri

Bekim Saliu

Bukurie Ahmeti – Emërllahu

Daim Luçi

Driton Sulejmani

Emërli Asani

Faton Fazliu

Faton Selami

Florina Emini

Hysein Dika

Hysni Ismaili

Iljasa Veseli

Lulzim Aliu

Mazllam Osmani

Nafije Selmani

Nexhbedin Kahremani

Nexhmedin Bajrami

Njomza Imeri – Ismaili

Orhan Murtezani

Qemal Krosi

Rexhep Memedi

Rufat Alili

Samir Juskoski

Selda Aliji

Shaban Zendeli

Shenur Osmani

Shpend Tahiri

Skender Rexhepi – Zejd

Sulejman Odai

Telat Fetai

Zeqirija Ibrahimi