Avokati i mirënjohur nga Kumanova z. Besnik Sulejmani i njohur si zëri i shpresës së shqiptarëve në Kumanovë, i cili si gjithmonë i palëkundur kundrejt kauzës kombëtare sot në një postim të tijin shprehu qëndrimet se pse duhet të votohet pikërisht Aleanca për Shqiptarët .

Disa arsye të fuqishme për të votuar Aleanca Për Shqiptarët janë: Së pari sepse Aleanca Për Shqiptarët! është e popullit dhe për popullin; Së dyti sepse Aleanca Për Shqiptarët! qeverisë me përgjegjësi; Së treti sepse Aleanca Për Shqiptarët! do të sjellë drejtësi; Së katërti sepse Aleanca Për Shqiptarët! do ta mundësojë zhvillimin e barabart ekonomik: Së pesti sepse Aleanca Për Shqiptarët! do ta garantojë barazinë gjuhësore; Së gjashti sepse Aleanca Për Shqiptarët! do ta ngrisë arsimin; Së shtati sepse Aleanca Për Shqiptarët! do ta shërojë shëndetësinë; Së teti sepse Aleanca Për Shqiptarët! do ta çojë përpara rininë shqiptare; Së nënti sepse Aleanca Për Shqiptarët! do ta mbrojë kauzën shqiptare; Dhe së fundi sepse Aleanca Për Shqiptarët me kryetarin Ziadin Sela do të ia kthejë krenarinë shqiptarëve të Maqedonisë.

Të dashur vëllezër, të dashur shokë, të dashur dashamirë, shum të rrespektuar familjar pa ngjyrime politike, ndihmoni dhe përkrahni njeriun i cili nuk është peng i politikave të dyshimta dhe dashakeqe!

ME DIJE DHE GUXIM!

VOTO NUMRIN 9

ALEANCA PËR SHQIPTARËT

Me rrespekt Avokat Besnik T. Sulejmani Kumanovë