Hoxha i Gjurgjevisht: Prosperiteti dhe PDSH-ja bënë diçka, prej BDI-së 16 vite nuk kemi asgjë! (Video)

SHPËRNDAJE

Hoxha i Gjurgjevisht: Prosperiteti dhe PDSH-ja bënë diçka, prej BDI-së 16 vite nuk kemi asgjë!

Fshati Gjurgjevisht i Tetovës ka pozitë jashtëzakonisht të mirë. Përveç bukurive të shumta natyrore, ky fshat malor gjendet vetëm 5 kilometra larg kufirit me Kosovën, respektivisht me Ristelicën. Mirëpo problem paraqet anashkalimi i plotë nga pushteti. Këtë e tregon dhe hoxha i fshatit. “PDSH e bëni shkollën dhe rrugën. Edhe Prosperiteti pat punuar. Prej BDI-së 16 vite nuk kemi asgjë”, thotë hoxha i fshatit Gjurgjevisht, shkruan Gazeta Lajm.

m