Hazbi Lika bojkoton Ahmetin

SHPËRNDAJE

Ali Ahmeti sot ka thirrur takim me kryesin e ngushtë për ti informuar rreth bisedimeve për çështjen e emrit të shtetit.

Siç mundë të shihet edhe nga fotografia ka munguar Sekretari Gjeneral Hazbi Lika.

Ditëve të fundit në opinjon është folur shumë për mardhënje të acaruara mes Ahmetit dhe Likës,si duket këto shpekulime po vërtetojnë konfliktin mes Hazbi Likës dhe Musa Xhaferit, ky i fundit i ndihmuar nga vet Ahmeti me qëllim të eliminimit të Likës nga gara për kreun e BDI-së që sipas gjitha gjasave do të jet kundërkandidat i Ahmetit në Kongresin e ardhahëm të paralajmëruar për në qershorë.