Se Grupi i Kumanovës,është një Grupë pro perendimor dhe pro SHBA-ve,grup që kishte për qëllim,të drejtat e shqipëtarve,në
shtetin e IRJM-së,për të cilat edhe u luftua gjat vitit 2001,mirpo

këto të drejta,u tradhëtuan nga DBI-ja dhe lideri i saj… (Gazeta Lajm ka fshirë emrat e personave që përmenden si tradhtarë të Grupit të Kumanovës sepse janë persona që kanë mbrojtjen e sherbimit sekret, akademisë së shkencave dhe gjykatave, prandaj mund të na padisin) si dhe nga Regjimi në Kosovë, së bashku me një pjesë

të vogël të pushtetit nga Shqipëria.
A ishte Astrit Dehari,dëshmitari i gjallë jashtë burgjeve,ai i cili dinte

me emër dhe mbiemër,tradhëtin dhe tradhëtaret,simbas të gjitha analizave del se po.A u munduan që ta mbyllin,tradhëtin duke shkëputur rrathët,edhe kjo del më së e vertet,andaj del se Astrit Dehari,ka ditur aq shum,dhe ka pasur aq shum argumente,sa do të deskriditohen,shumica e bandes së mafio-kriminale,në Gadishullin

Ilirik,me kët kjo bandë,tentoi ta mbyllë,tradhëtin dhe të kqijat që i bëren,në vazhden e eliminimit të figurave,markante të Kombit.
Edhe arrestimi i gjeneral z.Haradinaj,në Francë,është lojë e kësaj bande mafio-kriminale,në Gadishullin Ilirik,të ndihmuar nga miqët e Serbisë mbrenda dhe jashtë Kosovës,për ti quar para projektet e dëmshme për Kosovë dhe për Kombin si tërsi..

Mirpo në kët rast,nuk e kan llogaritur,reagimin aq të madhe,në Kombin ton për z.Haradinaj,kësaj radhe reagimi si Komb,bëri që

kjo situat dhe ky rast të ju dështoj.
Kjo bandë mafio-kriminale,në Gadishullin Ilirik,e ndihmuar prej miqëve të Serbisë,mbrenda dhe jashtë Kosovës,qëndrimin në pushtet e ka vetëm me anë të krimit,kriminalitetit,korrupsionit,

vrasjeve,burgosjeve etja,sepse aq thell kan rrëshqitur në tradhëtin kombëtare,në krim e kriminalitet,që vetëm këto e mbajn në pushtet,

kët grup mafio-kriminal.
Kombi duhet të rizgjohet,rikthjellët sepse e vetmja mundësi,për ti ndaluar projektet e dëmshme,në kurriz të shtetit të Kosovës dhe

shqipëtarve në përgjethësi,është Rizgjimi Kombëtar,dhe marrja e

fatit ton,në duar nga njerzit nacionalista,patriota,trima dhe të dijes.

Shpëtimi i Kombit,nga ricoptimet e reja,ndalohet vetëm me Bashkimin dhe reagimin ton si një Komb i vetëm. /zëri i kombit/ Lajmpress.com