FEJZI HAJDARI – ÇFARË PARADOKSESH, GAFESH DHE ABSURDHESH SHQIPTARE

SHPËRNDAJE

Paramendoni kryeministri Rama dhe presidenti shqiptar Meta, miratimin e sotem te NDRYSHIMIT TE LIGJIT PER PERDORIMIN E GJUHEVE ne Maqedonie quajne, nuk e di nese e bejne me qellim, “LIGJI I GJUHES SHQIPE !!!, vetem e vetem duke dashur ta paraqesin si suksee. Tmerr… njofton shigjeta.net

Qenkan ‘eksituar’ dhe ‘ekzaltuar’ shume per “suksesin” ?!!!

O Zot…, ne jemi keta pra…, shqiptaret/Shigjeta.net