Enverin e vranë, se nuk iu përkul Serbisë!

SHPËRNDAJE

Nga Fadil Maloku

Lavdi këtij patrioti, e turp institucioneve të Kosovës!

1 Kaluan 19 vite nga; ATENTATI, vrasja makabre dhe tinzare e patriotit, intelektualit dhe veprimtarit Enver Maloku.

2 Është shumë simptomatike, indolenca dhe neglizhenca e bashkëpartiakëve të Tij, për ta zbardhur këtë ATENTAT, kur kihet parasysh që të njejtit ushtronin në pothuajse gjitha legjislaturat e pasluftës pushtet ekzekutiv!?

3 Thuhet që; Drejtësia vonon, por nuk Harron! Uroj që ( Gjykata Speciale ta shndrisë edhe këtë rast) ashtu të ndodhë, edhe në rastin e Enverit.