Edhe një ikje dramatike nga Shtëpia e Bardhë (Foto)

SHPËRNDAJE

John McEntee, asistenti personal i Presidentit amerikan Donald Trump u largua papritmas nga Shtëpia e Bardhë të hënën, në kuadër të ndryshimeve dramatik të stafit.

McEntee, i cili shërbeu si drejtor i udhëtimit për fushatën e Trump dhe vazhdoi të bëhej ‘njeriu i tij i trupit’, u largua nga Shtëpia e Bardhë të hënën pasdite. Ai kishte punuar atje gjatë gjithë kohës si “kyqi i administratës”.

Ai u largua për ‘çështje të paspecifikuar të sigurisë’, raportoi Ëall Street Journal, duke cituar një zyrtar të Shtëpisë së Bardhë.

Ai u largua pa sendet e tij dhe një zyrtar tjetër tha se ai madje la xhaketën e tij, sipas raportit. Ai u tha kolegëve se arsyeja kishte të bënte me sfondin e tij. /MESAZHI/