DEMË SHEHU ME MESAZH NGA BURGU.. (FOTO)

SHPËRNDAJE

Ndershmërija është fuqia dhe vlera më fisnike e një njeriu,i cili vendos mbi një sjellje në përputhje me arsyen, pa u lëkundur nga parimet dhe idealet e tij! Përcjell shigjeta.net

Një njeriu, të cilit i është dhënë fuqia nga i lumi Zot për të punuar dhe për të luftuar për lirin e popullit dhe çlirimin e Atdheut,prej tij pritet, që këto fuqi t’i drejtpeshoj me fuqi të tjera të barabarta dhe të jashtëzakonshme,siç është fuqia e dashamirësisë,bujarisë dhe mëshirës.

Dashurija,zemërgjerësija,ndjenjat për të tjerët ,dhembshurija dhe keqardhja janë atributi më i lartë i shpirtit njerzor!/Shigjeta.net/

Ndershmërija është fuqia dhe vlera më fisnike e një njeriu,i cili vendos mbi një sjellje në përputhje me arsyen, pa u lë…

Posted by Demë Shehu on Montag, 11. Dezember 2017