E hënë, 20 Gusht, 2018

TOPLAJM

TE REJA

Humbësi më i madh i Kampionatit Botëror quhet Nikola Kalinic –...

E mbani ndoshta mend ndeshjen e parë të Kroacisë ku fitoi nga Nigeria 2-0. Një fitore e bukur dhe një këmbë e mbarë për Kroacinë...