E martë, 19 Qershor, 2018

SHOWBIZ

TE REJA

Njoftim: Ndërroi jetë Prof. Dr. Vullnet Palloshi

Njoftim Njoftojmë të afërmit, kolegët, bashkëpunëtorët dhe të gjithë qytetarët se Prof. Dr. Vullnet Palloshi i lindur më 09.10.1950 në Tetovë, ndërroi jetë sot si...