SHËNDETI

Ballina SHËNDETI

MAQEDONI

Maqedonia do të mbetet pa mjekë specialistë!

Maqedoniа ka gjasa të mbetet pa mjekë specialistë. Për dy vjet, më shumë se dy mijë mjekë specialistë do të dalin në pension, por...

Sot 2 Vjet e 6 Muaj pa Komandant Naton dhe Beg...

N'Kumanov ne Ilirid Luft po bon Beg Rizaj Luani i Shqiptaris Per Shqiperi Kurr Sju Dhimt jeta o kurr nuk Harrohet Mirsad Ndrecaj Amanet kishin nga te part...

Helmi i kulluar qe mbytёt rininё, kurrë falё mos ju qoftё!!!

Faton Pollozhani Jeta ёshtё jashtezakonisht e bukur.Ajo ёshtё hyjnore ,ne thjeshte themi se jeta ёshte aq e bukur,saqё njeriu nuk e ndjen nderimin e thellё...

Ahmeti, t’i kërkoj falje Selës, veteranëve të UÇK-së, familjarëve të Sopotit,...

Se Lideri i BDI, Ali Ahmeti për dy dekata ka qenë i “paprekur” dhe i pa rrezikuar dëshmojnë shumë fakte. Per 15 vite kanë...

Zeqirija Ibrahimi: Komuna e Çairit tashmë ka uzurpator të ri

Të nderuar qytetarë, pasi që përfundoi procesi i votimit, jemi tash këtu që të japim vlerësimin tonë për këtë ditë zgjedhore në Komunën në...
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com