E premte, 22 Qershor, 2018

KOSOVË

TE REJA

PËR ZOT E ATDHE

SHVL UÇK: Akoma vlen betimi : Ndjehem krenar dhe kam nderin që në emër të bashkëluftëtarëve, të përshëndes me një vlersim të lartë gjestin human të...