!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
Friday, April 27, 2018

BOTA

TE REJA

Xhaferi paralajmëron Zaevin: Kontrollo mirë sjelljen e ministrave

“Ministër, ulu dhe fshije fotografinë që e keni bërë. Kryeministër, ju lutem të merrni masa për sjelljen e ministrave tuaj. Ky është paralajmërimi i...
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com