Aleanca për Shqiptarët po zhvillon një kampanjë shum bashkohore,duke ofruar kreativitet në mënyrën e prezentimit të saj para qytetarëve. Por dhe kandidatët që ka nominuar dallojnë shumë nga partit tjera,të rinjë,të kompletuar në aspekt intelektual dhe jashtzakonisht të përgaditur profesionalisht,të denjë për të udhëhequr Komunat Shqiptare. Një ide shum kreative dhe me shumë sens sot është realizuar nga Aleanca në Tetovë,ku para qytetarëve është prganizuar një ekspozitë e titulluar ,,të palarat shesh” më çrastë jan prezentuar të gjitha deklaratat,premtimet e pa-realuara dhe paraqitjet publike me zotimet e saja e që nuk janë përmbushur të ish-kryetares se Tetovës Teuta Arifi. Kjo mënyrë e kampanjës duket shum ,,trendi” shum bashkohore dhe është një sinjal se definitivisht po dalim nga ai shablloni shum vjeçar i të gjitha partive,me kampanja shum klasike,demode dhe banale për syrin e votuesit.. Kjo paraqitje e Aleancës sot në Tetovë ka lënë shum mbresa pozitive sepse lidhet edhe me transparencën,besimin dhe përkushtimin e Kandidatit Adnan Neziri për të përmbushur premtimet ndaj Tetovarëve në katër vitet e ardhshme./tetovajone.com/