Friday, March 23, 2018

AKTUALE

TE REJA

16 arsye pse duhet të hani sa më shumë molla

Një nga shprehjet më të njohura është që një mollë në ditë dhe mjeku do qëndrojë larg jush. Molla është një nga frutat më të...

EKSKLUZIVE: Kosova hyn në agjendën për pranim në INTERPOL (DOKUMENT)

Shteti i Kosovës shumë shpejt mund të jetë pjesë e INTERPOL-it nëse i siguron votat e mjaftueshme të shteteve anëtare. Sekretari i Përgjithshëm i...

Qëndrime antishkencore mbajnë sot përfaqësuesit e Institutit të Gjuhësisë dhe Akademisë...

Autor: Çlirim Hoxha Mbrojtësit e linjës së lashtësisë greke dhe gjuhës cirilike të fshehur brenda institucioneve shkencore shqiptare, duhet të pastrohen me fshesë të hekurt...

MAQEDONI

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com