Tuesday, December 12, 2017

AKTUALE

MAQEDONI

Drejtor i ri i ndërmarrjes publike “Parqe dhe gjelbrime” e cila vepron do në kuadër të qytetit të Shkupit do ti takojë kuadrit të Bashkimit Demokratik për Integrim. Aktuale.mk mëson se drejtor i ri në këtë ndërmarje publike do të...
Anëtarja e KSHZ-së nga VMRO-DPMNE, Silvana Boneva ka deponuar dorëheqjen e saj në parlament, përcjell Fol. Në dorëheqjen e saj, ajo deklaroi se ka vepruar ligjërisht dhe me përgjegjësi e ka kryer funksionin. Boneva tha se pas njoftimit të informacionit...
Një pjesë e ilaçeve për sëmundjet e rralla kanë ardhur në Maqedoni, por të sëmurët presin me muaj që t’i marrin pasi që procedura ka ngecur te aspekti ministri-klinika, përcjell Telegrafi Maqedoni. Sipas TV Telma, tenderi për ëilson ka përfunduar,...
Maqedonia, nëse dëshiron te hyjë në NATO dhe BE duhet patjetër t’i respektojë të drejtat dhe liritë e njeriut dhe t’i rishqyrtojë të gjitha proceset e montuara në periudhën e shkuar. Ky ka qenë mesazhi i dërguar ditën e...
Rritja e pagës prej 10 përqind nga janari i vitit të ri, nuk i ka gëzuar ushtarët profesionistë, pasi që kushtet në të cilat ata punojnë janë të këqija. Kjo ka bërë që vetëm gjatë këtij viti, mbi 200...
Komuna e Gostivarit lajmëron se në datën 15 dhjetor do të hapet për herë të parë ZYRA PER MERGIMTARET. Kjo zyrë do të funksionojë në formën e një sporteli dhe do të jetë efektive nga ora 08.00 e mëngjesit deri...