Tuesday, December 12, 2017

KOSOVË

TE REJA

Ramadani: Në Maqedoni nuk ka ndonjë rast që është gjykuar për...

Ramadan Ramadani, aktivist i shoqërisë civile, në emisionin ‘Click Plus’, ka folur për llogaridhënien, transparencën dhe korrupsionin, përcjell Fol. Ramadani ka theksuar se në Maqedoni...